Asennus

Asennamme elinkaarikustannuksiltaan tehokkaat kylmälaitokset 100% toimitusvarmuudella

30 vuoden ja satojen uusien tai saneerattujen kylmälaitosten asennuksen kokemuksella Kylmä-2000 Oy on kylmän urakoinnin huippuosaaja. Työssämme yhdistyy tehokkuus sekä tinkimätön laatu. Tehokkuus näkyy virtaviivaisissa toimintatavoissa, nopeassa työnohjauksessa ja logistiikassa. Laadukas työ ja kestävien ratkaisujen tekeminen rakennushetkellä takaavat laitokselle kustannustehokkaan toiminnan koko sen elinkaaren ajan. Osaamisemme takaa, että laitoksesi toimii moitteetta, ja olet työhömme tyytyväinen.

Toimitamme asennuskohteisiin Suomalaisen Dayton Oy:n CO2 booster – koneikkoa ”Rolvika” merkin alla. Valmistamme myös itse mittatilaustyönä kompressorikoneikkoja vaativiin erikoiskohteisiin. Hyvän kylmälaitoksen kruunuksi tarjoamme kylmäkalusteiden ovitukset: toimitamme ja asennamme energiatehokkuutta lisäävät, kevyet ja tyylikkäät akryyliovet nopeasti ja myymälän toimintaa häiritsemättä.

Asennukseen liittyvistä tuotteista löytyy lisää tietoa etusivun ”Muut tuotteet & palvelut” kohdasta.


Yhteistyössä alan parhaiden osaajien kanssa, Kylmä-2000 Oy:n kautta saa myös elementtirakenteiset kylmähuoneet kokonaistoimituksena.